Söndag 09.12

Efter en rolig och händelsefull lördag så är man hemma kl 13.10 på söndagen, tar en dusch och äter sedan upp hela innehållet i kylskåpet för jag var vrålhungrig! senare kollar man på tv, spelar för tillfället världens bästa datorspel nämligen football manager 2008, skriver med en massa folk på msn och lyssnar på en cd skiva lånad av zlatan själv, bl.a. med Rascal Flatts & Shayne Ward. Dagen blir bara bättre när man Timo skriver på msn att Middlesbrough har tagit ledningen med 1-0 mot Arsenal, Stuart Downing på straff, för att sedan kolla på text-tv när matchen är slut kan man läsa, "Middlesbrough överraskade Arsenal", gissa om man jubla!! dessutom besegrade Reading Liverpool dagen innan med 3-1, så två av våra värsta konkurrenter tappade poäng i helgen, skönt! United däremot tog en komfortabel seger mot bottenlaget Derby med 4-1, ingen topmatch direkt men absolut ett styrkebesked även om inte glänste som man brukar, en orsak varför målskörden stannade vid "endast" var den usla planen eller mer sagt vädret, ösregn hela matchen igenom gjorde det mycket svårt att spela united's underhållande passningsspel som vi är vana att se.
       För att sedan blicka bakåt till lördagen. Efter match på Fé med zlatan kör man hem, äter lite smått & gott, fixar sig redo för kvällen. Vi åker med minst sagt fullpackad bil (Farre,André,Nicke,Boni,Jag i en liten ford) till karis där vi dessutom plockar upp Linda, ja måste säga efternamnet för det är så grymt cool, Bastioni. Som André snackat om hela kvällen. Sedan bär det av till Hagalund? festlokal nånstans mitt i käpphelvetet en bit bort från karis. Där träffar man en massa trevliga människor och dansar & sheikkar loss rejält! grymt kul hade vi det i alla fall!! Vad som hände resten av kvällen får bli en hemlighet. 
      Det har dock utan tvivel varit en toppenhelg där nästan allt gått min väg, härligt! Ennu bättre blir det säkert nästa veckoslut då Jag, McJussi och Taxi Wikholm åker till Åbo för att hälsa på Torres, Festa och kolla på Fotboll. Supersöndag kan man bra säga; Pool-United, Gunners-Chelsea & Valencia-Barcá, eller va sägs om dom matcherna? Festas & Dansas blir det också säkert helt tillräckligt! Ennu till sluta med ett drömscenario i pool-united matchen nästa helg, Ronaldo trixar bort Hyypiä & co innan han iskallt lägger bollen med ett stenhårt skott upp i krysset, Rooney tar sig med hjälp av viljan förbi Carragher och trycker in 2-0, Pikku-Torre exploderar! det sku vara någå de! man får hoppas på de bästa! Men nu är det dags att gå ner och fixa nångting gott att äta. hejdåå!

image2

Bästa man på plan nästa söndag?


Kommentarer
Postat av: Torres

Nästa helg blir great:)

2007-12-09 @ 21:14:03
Postat av: miio

hur kan man vara så fotbollsnörd? :P

2007-12-10 @ 13:53:17
Postat av: Nico

jaa-a bra fråga :)

2007-12-10 @ 16:16:27
Postat av: spookiedoo

buu

2007-12-10 @ 18:02:20
Postat av: ääli

haha. Vem kunde tro att du lyssna på JUST shane? ;) vad var juttun med barca och Ronaldinho i helgen? Fan heller att han far till Chelsea,det var ju det jag sa!

2007-12-11 @ 17:39:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0