Veckoslut

Idag ca kl 16.00 drar vi iväg med Matte, Timo och Johan till åbo för att ha det roligt, festa, ragga brudar och kolla på fotboll. timo har brännt en bra? cd till bilresan så jag verkligen hoppas det är något man kan lyssna på!(ingen kristiina brask tack!). när vi sedan anländer till turkulandia så är det dags för torres futsalmatch där vi andra fungerar som fanatiska supportrar för goose park rangers med bl.a. Elomo?. efter det siktar vi mot timos lägenhet för att börja ta marianne, fishuuu, dynamit? och kanske tequila om det finns kvar. senast kl 22 befinner vi oss troligen på finlands? bästa sportsbar nämligen pikku-torre där vi kollar på lazio-juventus & (valencia-barcelona).
     Vart sedan? åldershinder tvingar oss att fara till endera giglis eller the club men hörde igår att det finns bättre brudar på giglis på lördagarna så dit söker vi väl oss då antagligen:) kommer att bli otroligt roligt att se jussi sheikka på dansgolve med taxi wickholm fast i reven (hahaah) medan vi två andra? söker oss möjliga kk:n eller kanske bara flirtar med någo heta chicks och låta dem tro att vi faktist är intresserade för att sedan säga bye bye bitch, nå nejnej int ska vi vara elaka:) troligen blir det slagsmål som johan börjar som sedan matte måst sätta stopp på och sedan kommer timo i fyllan och skriker "vitun suomalaiset" :D!! va händer sen månne.. haha.
nå iaf vad än som händer blir det säkert en toppenhelg där vi härjar och dansar, skriker och sjunger och har de roligt som faaan! på söndag sen med en rejäl baksmälla så vaknar för att börja ladda ordentligt inför årets match på anfield mellan suprise suprise liverpool och united. till pikku-torre söker vi oss i tid, kanske redan 2 tiden för att få sittplatser. då börjar våra hejaramsor oh united we do, oh united we do, oh yes united we love you eller glory glory man utd, glory glory man utd, glory glory man utd as the reds goes marching on on on! det blir troligen iaf en jävla hård match där bådas supportrar skriker massor och hopperligen leder int det till någon slags konfrontation om ni förstår vad jag menar:) knappast men ska ja sluta nu och önska alla ett skönt veckoslut!!

whos that man from argentina,
whos that man we all adore,
he plays with wayne, he plays with wez,
hes our superstar tevez
and forever at united he will score

image23

Kommentarer
Postat av: Linda

if i had money...:(

2007-12-15 @ 13:03:04
URL: http://libas.blogg.se
Postat av: miio

du är nog motstridig Nico..

2007-12-16 @ 16:04:26
Postat av: robbie fowler

du e nog i skick du junior!
hoppas att ni hitta någo 'heta chicks'

nej nej dej sku man nog skrattat gott om int man utd hadd sånt satans flyt igen... dårskap!!

2007-12-17 @ 09:09:33
Postat av: Linda

Hur gick helgen sen då?:D

2007-12-17 @ 17:09:48
URL: http://libas.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0