7 days left

image149


Dagen började inte bra, vaknade 07.35 så jag fick bråttom till skolan. Sedan satte jag mig i fel klassrum och hade därför 75 minuter om grekiska filosofer & teater istället för HI 6. Men sånt händer.. 10.40 slutade jag vilket var mycket skönt, gick hem raka vägen.

     Nu sitter jag här och går igenom alla låtar jag igår laddat ner och försöker hitta dom bra eller dom man kan lyssna på. Här är några som jag hittills tyckt är helt okej.

  • Elephant Man feat. Mario Winans - Back That Thing On Me
  • Hani - Blinded
  • Nelly feat. Akon - Body On Me
  • Casely - Move
  • Kiley Dean - Rain

Lite eftersnack om skandalen på Råsunda ännu då Brotkin Brothers försvarat A.I.K fansen för deras idiotiska beteénde. Måste för det första förstå Bojan Djordjic läge i Solna. Han har precis anlänt till A.I.K och han förväntas göra succé och vara en av allsvenskans stora stjärnor + att föra A.I.K till allsvenskt guld. Han har inte lyckats med något av de tre sakerna, ännu. När sedan något sånt händer som på Råsunda i derbyt mot Bajen väntas ju spelarna och ledarna försvara fansen eller sedan alternativ två, inte kommentera. I det här fallet väljer klantige Bojan att gå enligt alternativ ett, att försvara fansen. Han gör det som om A.I.K vore Sveriges bästa fans, aldrig gör misstag och alltid stöder sitt lag. Altt detta för att behålla (läs att göra sig) populär bland fansen, det är viktigt. I alla fall för en spelare som honom som nyss kommit till klubben och behöv tid för att lyckas.


En spelare som är moralisk och vågar stå på sig skulle ha gått ut i pressen och sagt att man inte helt enkelt kan bete sig på det sättet. Det är fel. Men det verkar inte Bojan förstå. Idag går han och säger att han inte "ångrar något" och att Chanko (som träffades av en tändare) endast fick lite papper på sig. Tänk er ett scenario med Bojan istället för Chanko, och Bojan som blir träffad av en tändare (läs papper). Ni får själv föreställa er...

I går publicerades också en lista på de 100 bästa utländska spelarköpen till Premier League genom tiderna. Listan var rätt intressant med bl.a. supersvensken Henkke Larsson på 4:e plats. Andra topplaceringar togs av Thierry Henry(3), Cristiano Ronaldo(8), Gianfranco Zola(5), Dennis Bergkamp(2) och sedan United's legend Eric "King" Cantona på första plats. United hade som sagt 4 spelare på listan, redan nämnda Cantona, Larsson, Ronaldo och Peter Schmeichel på 6:e plats.


En vecka tills giganternas kamp på Camp Nou...



UNITED WE STAND


Kommentarer
Postat av: sponkkin

där va skotska ligan medräknad.. därför e henke med på listan! knappast sku han platsa där med 3 månader i manu? å om d va bästa spelarköpen..så bord ju leeds få credit fö värvningen av cantona? nåjo,smart av leeds att sälja han fö 1,2 millar..

2008-04-16 @ 12:00:44
Postat av: AIK FOREVER!

Bojan har helt rätt i vad han säger, som han sa: laget behövde ett avbrott och fansena gör allt för att de ska få de.. vi e sveriges bästa fans, gör allt för vårt lag, stöder de i vått o torrt! sen måste de ju vara ganske frustrerande att AIK har bättre supportrar än ManUtd, de e ju begravning varje helg på Old Trafford.. men spelet löper ju iallafall för dom! forza AIK...

2008-04-16 @ 15:21:00
Postat av: Nico

hehhe jo spelet löper och fansen sjunger! de ha gått till lite överdrift det här med att det är begravning på old trafford. läs nästa inlägg så får du ett svar på hurdan stämning det är på theatre of dreams, skall citera en spelare som verkligen SPELAT där!

2008-04-16 @ 16:00:31
Postat av: Anonym

de verkar ju int ha nån skillnad va man säger o kommenterar här, för int håller du ju aldrig med, fast kanske du innerst inne tänker att "ajjo, kanske de e så" enligt dig finns de inga fel på United o deras spelare! medan flera andra, även Unitedfans hittar! de tycker ja e märkligt?!

2008-04-16 @ 18:41:06
Postat av: Timo

Tänkte bara ännu kommentera det Nico sa om Roma fansen. Att de var idioter för att de sjöng under tysta minuten.

Kolla följande klipp:
http://www.youtube.com/watch?v=5ZrVfMRyoE0

Milan-Real Madrid i Champions League våren 1989. Endast ett par dagar efter Hillsborough katastrofen. Matchen blåses av den sjätte minuten (samma minut som Hillsborough katastrofen skedde! ) Vad gör då Milans hemmafans under tysta minuten? Sjunger! De sjunger You'll Never Walk Alone. Mäktigt.
Redan som Henri sa så måste man komma ihåg att kulturerna är olika i olika länder. Ta reda på det innan du kallar någon idiot ;)

2008-04-16 @ 21:24:55
URL: http://timootorres.blogg.se
Postat av: henri

int ha ja sakt någo :O!! sätt namn shakki!!
spååne nog avgjord han ju CHAMPS finalen till barcas fördel också och var en viktig kugge i ligasegern d året med...

på tal om citat av såna som spelat på old trafford så har vi ju roy keane som var där i cirka 12 år??
här är vad keane har att säga om uniteds fans

"Sometimes you wonder, do they understand the game of football? They have a few drinks and probably the prawn sandwiches, and they don't realise what's going on out on the pitch."-
Roy Keane

tack roy för dina värdefulla kommentarer ! Detta alltså av roy keane man united ikon och kapten i laget en lång tid!

2008-04-17 @ 01:33:00
Postat av: Timo

Sori Henri.. Trodde de va du efter shakki järma på dig.. mn nu kolla ja, o d va faktist namnlöst..

Vackert Roy

2008-04-17 @ 08:13:17
URL: http://timootorres.blogg.se
Postat av: sponkkin

jou, men knappast sku han ändå väljas in på en lista av toppvärvningar ti engelska ligan?? skotska förstår ja, men att han sku va en bättre värvning än ex. hyypiä ti engelska ligan tror it ja på! 10 år mot 3 mån.. lite skillnad. å it säger ja att han e skit! sa bara att hela storbrittanien räknades till listan..

2008-04-17 @ 10:16:42
Postat av: ibrahimovic<3

FORZA SWEDEN!!!

till den här juttun me tysta minuten i Italien osv.. kommer ihåg när Facchetti dog, o hela stadion kokade, både motståndarna och egna fansen sjöng o klappade! de hör till deras kultur o de ändrar de nog int på, fast man kan tycka att de är dummt! o till den där videon som timo hade, det var fantastiskt att se, lyfter på hatten (eller mössan, har ja på för tillfälle)... men men, FORZA IbraCadabra

2008-04-17 @ 10:25:04
Postat av: Nico

roligt att vad jag skriver skapar debatt men pointen är den att jag endast utrycker mina egna åsikter om då t.ex. Romafansen eller Bojan Djordjic. Inte nödvändigtvis om hur det är eller skall vara. Jep int sku Henkke vara med där på listan annars int, gjord ju någå +200 mål i Celtic så. Men helt bra va ha nnog i United också:) och till den anonyme, jag vet nog svagheter i United's spel, jag vet att Wes Brown inte definitivt är världens bästa högerback, jag vet att många spelare inte är så bra som jag tycker. Men samtidigt får spelare som Hargreaves, Saha, O'Shea mycket skit från andra lags fans osv. O'Shea är en ypperlig reserv som är laget trogen fastän han inte spelar så ofta, Saha gör mål när man är på plan, tyvärr är han skadad till 95% av tiden, och Hargreaves är helt enkelt underskattad.

2008-04-17 @ 11:28:37
URL: http://nicoos.blogg.se
Postat av: Nico

men fastän jag vet vissa svagheter och att United inte är ett perfekt lag (är något lag?) så skriver jag inte öppet om det och snackar inte heller om dåliga sidor om Uniteds spelare. Det är helt enkelt så jag tycker, gillar inte att snacka skit om spelare i det lag jag älskar. samtidigt skall jag ställa dig anonyme en fråga, värför skulle jag för tillfället gnälla eller skriva om dåliga sidor? vi är på god väg att förnya vårt ligaguld och har en bra chans att nå CL finalen också..

2008-04-17 @ 11:33:04
Postat av: Timo

Såg just den där listan med de bästa köpen som gjorts till de brittiska ligorna. Skulle de vara 1 april idag skulle jag garanterat tro att listan är ett aprilskämt. Jaap Stam på plats nummer 13 medan Sami Hyypiä är på plats nummer 45. HaHa ( Bara två av många fel på denna lista )

2008-04-17 @ 14:53:42
URL: http://timootorres.blogg.se
Postat av: ibrahimovic<3

de e just så de ska vara, de ska bli lite diskussioner när man skriver här! helt rätt! alla säger ju va de tycker o tänker vilket e bra! men ja säger bara en sak.. Zlatan borta resten av säsongen, snyggt de! jag ber till de högre makterna att han skall bli frisk till EM, för utan han så blir de jobbigt för Sverige! man får sen kommentera att han int ha leverera i landslaget på en tid, men när de lossnar så lossnar de! FORZA THE SUPERSWEED!!!

2008-04-17 @ 17:14:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0