Drömmar, Hopp & Tårar

image158

PFA Player of the Year



Förra veckan var nog en av de tyngsta på länge. United var utspelade långa stunder på Camp Nou och sedan förlorade man mot Chelsea i lördagens supermatch. Att fortsätta snacka om matchen vore svårt men det enda jag kan säga att jag ännu aldrig sett ett lag med sådan tur som Chelsea F.C. Nu hoppas jag på att United tar sig till Champions League finalen och möter Chelsea där förhoppningsvis. Då kanske vi kan möta er jämnstarka, med vilade spelare, med en Nemanja Vidic och med en Wayne Rooney i toppform. Hoppas ni slipper dit.


För att ta en titt på lite annat än fotboll då. Skolan rullar på (än så länge) och träningar har man nästan dagligen. Som tur så har det fina vårvädret hjälpt en aning, man blir på bättre humör och har mer energi i kroppen. Snart är det också Vappen. Som skall firas i Åbolandia. Kommer att blir superkul. Eller ja, beroende på hur de två matcherna på tisdag respektive onsdag slutar. Manchester United - Barcelona & Chelsea - Liverpool.


Igår körde också finska tipsligan igång. Inga större överraskningar i den första omgången men att TamU inte lyckades få hål på Jaro på hemmaplan var väl lite udda. Idag är det IFK Mariehamn - HJK. Kommer att bli intressant att se vilken öppningselva Muurinen väljer.


Tja, inte var det väl så mycket annat. Man Utd-Barca imorgon kväll kl 21.45. Hoppas det blir en sevärd match med många mål och som slutligen slutar i en klar Red Devils seger!


UNITED WE STAND


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0