I väntan på Åbo

Hade en skön dag i skolan, lite historia bara. Sen åkte vi till Matilda och köpte gräddmunk och bulla som lunch. Det var gott. Efter skolan var det biljard med Timo som gällde. Kommer inte ihåg vem som vann, för vi började spela mot två andra. Dom vann tyvärr båda matcherna. Nu skall jag fixa lite pasta åt mig, packa väskan och sedan köra till Böle. Med kanske två spralliga flickor i Kristel och Miio som passagerare. Dom skall till Vasa och festa.

Snart är det helg. Kommer bli såå roligt i Åbo. Har tyvärr jobb på lördag förmiddag men efter det bär det av. Förfest hos Tomas(?) med bl.a. Fulham-Liverpool och Blackburn-Manchester United. Sen på någon bra krog. Hoppas Johan är i skick tills dess så att vi inte behöv föra honom till Timos för att han ha slockna:) Men det kan nog vara..

Inte var det så mycket annat, nästa vecka är det Champions League semifinaler med Chelsea-Liverpool & Barcelona-Manchester United så det lär bli en hel del skrivas om det nästa vecka. Till sist skall jag ennu ställa er läsare en fråga som ni kan försöka svara på ett så objektivt sätt som möjligt.

Vem är världens bästa fotbollsspelare?


Kommentarer
Postat av: tobbe

skall svara på din fråga på detta sätt! Finns många bästa spelare.. men en självklar kandidat är förståss CR. men tycker dock att argumenten för att "rösta" på han e för små. Han är bra på att göra mål men jobbar inte för laget som en mittfälltare skall göra..

Gerrard är ett annat alternativ som jag faktist ser som ett bättre sådant än föregående.. Jobbar för laget, bäst när de gäller (undantag manu matchen), gör mål, kapten med stort K!!!

Kaka har inte nått upp till den klass han borde..

Messi e skadad

Torres är målskytt men saknar det sista för att bli världens bästa spelare.. världens bästa anfallare är han dock nominerad till i mina ögon!

Rooney är grovjobbare men gör för lite mål...

när du hittar en spelare som är som Torres+Rooney så har du hitta den bästa :)

2008-04-18 @ 13:42:26
URL: http://tobiasbjo.blogg.se
Postat av: ibrahimovic <3

du ha helt glömt zlatan!!! ni får tycka va ni vill men han har vunnit en titel i varje storlag han spelat i, och har burit sitt lag på sina axlar! där har ni en kille som hört till de bästa i världen.. PUNKT SLUT!!!

2008-04-18 @ 14:12:48
Postat av: ibrahimovic <3

hör till de bästa ska de sen va :D

2008-04-18 @ 14:14:02
Postat av: Ronaldinhosuperstar

RONALDINHO! En spelare som har vunnit det mesta fastän han int ens är gammal... Alla säger att han e slut som fotbollsspelare, men vänt bara säger ja!!! Nästa säsong kommer att bli hans bästa i karriären.. (Pato är ockå en utmanare) dvs, om några år :)

2008-04-18 @ 14:54:09
Postat av: Timo

Måste väl vara den första som svarar ärligt på denna fråga. Världens bästa spelare för tillfället är nog Cristiano Ronaldo. PunktSlut.

Att någon ens nämner Ronaldinho och Zlatan här känns lite konstigt. Dessa två herrar är inte ens i top 10. Tyvärr. Skulle jag rösta konstigt så skulle min röst falla på EIF:s #13. Timo Brotkin. =)

2008-04-18 @ 15:12:59
URL: http://timootorres.blogg.se
Postat av: ibrahimovic <3

riktigt jävla säkert att zlatan hörde till top10 tom top3 innan han blev skadad! han var helt överlägset bäst i inter, o inter ledde ligan överölägset tack vare han!

2008-04-19 @ 12:01:06
Postat av: sponkkin

gerrard

2008-04-20 @ 19:09:26
Postat av: sponkkin

skärpning timo

2008-04-20 @ 19:09:43
Postat av: Nico

nejnej timo har helt rätt, stevie g är usel, Wanderson är kung :) när kommer skjortorna spååne? :) were going to moscow, roaring on the way.. united united..

2008-04-20 @ 21:25:22
Postat av: sponkkin

dom e i finland:) så dom komer säkert i nästa vecka nåt tag! har en fråga du sku kuna ta upp! borde rooney fått rött kort efter tacklingen på samba? mitt svar: JA

2008-04-20 @ 21:55:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0