This is football from the dream factory (Analys del 2/2)

ANALYS DEL 2/2, FRAMGÅNG I EUROPA.



image141

VÄRLDENS BÄSTA



Efter den underbara vinsten mot AS Roma laddar vi om för spel i ligan mot Middlesbrough och sedan tar vi emot Roma på Old trafford. United har alltså ett fast grepp om semifinal platsen och tror nog inte de kommer att tappa den, inte en chans.


Så här efteråt så är Vidic skada alla pratar om. Hur är allvarlig är den? Är det korsbandet? En nerv i knäet(troligen)? Kan inte tänka mig en slutsäsong med våran backklippa på skadelistan. Det skulle bli till lika mycket svårt för vårt försvar att klara situationen. Även om O'Shea spelade utmärkt när han kom in så är han inte någon mittback av världsklass. Hoppas i så fall Pique kan stiga fram och visa samma takter som i Real Zaragoza förra säsongen.


Hur allvarlig Vidas skada egentligen är får vi troligen veta ikväll eller imorgon förmiddag. Han skall på "scan" idag så vi korsar våra händer och ber att det inte är något allvarligt. Om värsta tänkbara scenariot inträffar kan alltid Hargreaves spela högerback och så flyttar vi Brown in i mitten. Men hoppas vi inte hamnar ta liknande åtgärder. Nyheten "Vidic tillbaka nästa vecka" vore bäst.


För att snacka lite om spelarna, alla var bra igår, inte en enda svek. Van Der Sar gjorde ett magnifikt jobb och Evra på kanten höll tätt liksom Brown på högerkant. Vida/O'Shea-Rio var ju helt enkelt världsklass. På mittfältet var trion Anderson-Carrick-Scholes mycket bra, Anderson kanske minst bra men han är inte precis van vid att spela Champions League kvartsfinaler på Olympico inför 80 000 Romanistas som visslar varje gång en United spelare rör bollen. Scholes rutin var enormt viktig även om han mista bollen några gånger ganska farligt medan Carrick var mästerlig. Helt underbar. På mittfältet jobbade Rooney & Park stenhårt och gjorde ett skitviktigt jobb för laget. På topp var Ronaldo världsklass. Före matchen var det snack om han verkligen kan prestera i Europa mot andra topplag. Nu är det pratet borta. Men nu igen snackar alla om Ronaldos dykande och filmande när de inte har något annat att gnälla på. Det är patetiskt, varför inte bara stå upp och medge, han är världens bästa spelare för tillfället helt enkelt. Ett underbart mål igen och nu är han uppe i 36 mål totalt. Outstanding.




Follow, follow, follow
cause United are going to Moscow
There'll be thousands of Reds
we'll be pissed out our heads
cause United are going to Moscow

Kommentarer
Postat av: Timo

""Det är patetiskt, varför inte bara stå upp och medge, han är världens bästa spelare för tillfället helt enkelt. ""

Jag står upp och medger att han är världens bästa spelare för tillfället. Överlägset.
Dock så anser jag att Cristiano själv också skulle
" kunna stå uppe " emellan. Detta skulle få flera att respektera honom. Nu kommer typ 60% ihåg honom som världens bästa fotbollsspelare och 40% kommer ihåg honom som faller för minsta lilla vindpust.

2008-04-02 @ 15:07:43
URL: http://timootorres.blogg.se
Postat av: Anonym

hahahahahahahahaah.. vackert brotkin! bratislava forever!

2008-04-02 @ 18:45:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0