to the left, to the right, to the samba beat tonight...

Efter en sportsligt sett fantastisk tisdag ser vi fram emot helgen med krogbesök och match.

Som sagt har början av veckan varit mycket lyckad då United besegrade Roma 2-0 på bortaplan och har i alla fall ena benet i semifinalerna. Det negativa med vinsten var Vidic skada som alla befarade skulle vara mycket allvarlig men tydligen har alla mina böner gått upp till himmeriket och där med är Super-Serben endast borta 2-3 veckor vilket innebär att han missar möten mot Middlesbrough, returmötet mot Roma och tungviktsmötet mot Arsenal på Theatre of Dreams nästa helg. Men som tur är han tillbaka möjligtvis redan mot Blackburn och sedan i eventuella semifinaler i Champions League.

Idag är det träning som gäller. Imorgon är det match. Revansh säger jag. Vi spelar mot City Stars som vann oss med 2-0 i Lahden Suurhalli ungerfär en och en halv månad sedan. Hallen är, de som har spelat i den i alla fall, totalt skitdålig och är nog inte menad för att spela fotboll i. Men Lahtiskillarna tränar ju dagligen där så de bemästrade underlaget på ett fint sätt och därför vann de relativt enkelt också. Men på lördag är det hemmamatch mot dem på Finnair Stadium och då lär spelet gå enligt våran taktpinne. Tror på vinst definitivt, 3-0.

Deivid är namnet på allas (Fenerbahce supportrarnas) läppar i dag. Ett spektakulärt mål mot Chelsea på onsdagen vilket betydde 2-1 för Fener och en hyfsat läge inför returen på Stamford Bridge. Däremot är det ett stort frågetecken om Fener kan stå emot i London mot ett stenhårt Chelsea. Den andra kvartsfinalen, Arsenal-Liverpool slutade som sagt 1-1. Ett aningen smickrande resultat för Liverpool och ett aningen orättvist resultat för Arsenal. Men bollen är rund. Tror dock på Gunners med en fantastisk spelkvalitét. Men det blir nog tufft på Anfield.

På söndag spelar United en viktig bortamatch mot Middlesbrough på Riverside Stadium. Laget har överraskat mot topplagen Liverpool(kryss), Arsenal(vinst) och en knapp förlust mot Chelsea på bortaplan efter att Afonso Alves ha prickat ribban, två gånger! Det blir nog en hård match men tror verkligen inte United kommer att tappa poäng. I den formen de är för tillfället i alla fall. 0 insläppta på de senaste fem matcherna och 12 gjorda. Imponerande.

En liten text kan ja väl också tillägna världens bästa fotbollsspelare Cristiano Ronaldo. Adjektiven och superlativen räcker ju knappt till att beskriva hur bra han egentligen är. När sedan små(dvärgar) skitstövlar kommenterar att han är en diva och gör "onödiga" tricks på mittplan får det mig endast och skratta. Avundssjukan lyser igenom. Tyvärr. Men blir också lite orolig när en viss Pizarro kommenterar att Ronaldo kommer att få det tufft i returmötet på Old Trafford. Men ja, vad ska jag egentligen vara orolig för? Ingen hinner ju ikapp Ronaldo..

Running down the wing, hear United sing, Viva Ronaldo...



image142

Kommentarer
Postat av: ibrahimovic

blir de åbo eller kommer du ut här i trakterna? manu vinner lätt mot mid.!! 3-1, alves gör deras ;) jah!
Forza ibraaa..

2008-04-04 @ 13:52:21
Postat av: Alexandra

HOT e de första adjektive du sku måsta använda åt han :) E du påväg till ettan el affes imo? Kanske vi ses i vimlet muskelkillen :D Kram

2008-04-05 @ 00:23:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0