Andoooooh (Wonderson)

image87

Sydney, Australien.



Kanske det skulle vara på tiden att uppdatera sin blogg nu. Har pga. många olika orsaker inte precis haft tid med att skriva nya inlägg, mestadels för att suprise suprise, fotboll varit högaktuellt med champions league och spännande skeden i årets upplaga av premier league. Under senaste tiden har jag också endast skrivit om fotboll, vilket inte vissa människor tycker om, men skall nu blanda det med lite annat också för en gångs skull. Men det går väl endå inte att dölja sanningen, La moglie si puo cambiare - La fede per la squadra no!


Det var alltså en tid sedan man satt sig ner vid datorn för att blogga lite, säkert någon vecka (i verkligheten några dagar), minns ej exakt. Detta beroendeframkallande hobby med vilket man vill utrycka tankar & åsikter, låta människor veta om de nyaste och bästa musiklåtarna, alla de senaste fotbollsnyheterna och försöka ge folk en bild av vad man gillar, tycker om eller älskar.


Det har knappast gått förbi någon vad jag älskar, fotbollsklubben, the best of the best, två ord faktist, Manchester United, och än viss annan. Men skall inte som jag lovade slösa tid på att snacka sporten där spelare lyfter sky-high löner, domarbeslut som får en och tro att domaren i fråga är blind, idiotiska tacklingar som orsakar allvarliga skador(ja, ja hänvisar till eduardo incidenten), även om tacklingar är "part of the game" och man nog absolut sett värre än den förra veckan, den press som vissa spelare har eller får stå ut med måste nog vara grym. Eller sedan sporten som den heter enligt vissa fina damer "Idioter som springer efter en boll med ingen riktig idé alls", nej det är verkligen inte så. Det är kanske mer passande att citera en tränare vid namn Bill Shankly som en gång sade; "Some people think football is a matter of life and death. I don't like that attitude. I can assure them it is much more serious than that."

Punkt slut, got it?


Vecka 9, om jag räknat rätt har rullat på med fotbollsträningar, match och pro evolution soccer 2008, idag är det träning på kvällen igen. Veckoslutet då. Imorgon lördag vaknar man tidigt för att åka till Hellsinki, därifrån vidare på match till Lahti för att spela i finlands, i särklass sämsta fotbollshall, Lahden Suurhalli, vilket jävla satans skit underlag! Matchen sparkas igång kl 13.00 sku jag tro, så man får hoppas att vi hinner in till "Stan" före kl 17.00. Då är kosan styrd med full fart till Sports Academy, där de förhoppningsvis, eller egentligen säkert nog om man tror på informationen på deras hemsida, visar Fulham-United. Några enstaka Carlsberg pints blir det väl där och igen, förhoppningsvis hoppar man på tåget med ett brett leénde på läpparna efter United utklassat Fulham med 3-0. Hoppas också verkligen att Louis Saha, som är tillbaka från skada och nätade mot Magpies förra veckan, åter igen finns med i målprotokollet. Många har snackat skit om fransmannen som haft oerhört stora skadebekymmer under senaste åren och vill personligen också delvis säga att jag hoppas Sir Alex låter honom byta klubb efter säsongen är slut, även om jag är en "Saha-Supporter". Men fakta är att när killen är i skick, så gör han mål, statistiken ljuger inte. Därför kan denna mörkhyade, stora och snabba man vara en enorm tillgång under restan av säsongen. Sir Alex sade också bl.a. att han kan vara en avgörande faktor hur många titlar United vinner i år. När dessutom Wennman på aftonbladet(ja vet aftonbladet suger) skriver att han har svårt att tro att United's radarpar Rooney-Ronaldo inte skulle lyckas skjuta minst(!) en titel åt The Reds i år. Lägg till en underbar Carlos Tévez och just Louis Saha. Någon som är rädd?

Sedan blir det väl en något så lugn kväll för min del skulle jag tro. Söndag kanske en länk & gym, Armageddon på kvällen och kanske en titt på några arbeten jag borde börja med.

Top #4 Latest

1. Kasey - Beautiful Goodbye 
2. Jay Sean - Stolen
3. Tyrese - With me
4. Bobby Valentino - Sexy Girl

Lite PES 2008 igen gå, kanske 5 ligatiteln i rad?:)

have a nice day, united we stand.

<3


image88

a great memory


 


Kommentarer
Postat av: Anonym

jag tyckte nog det var aningen för mycket fotboll där med fortfarande :P

2008-02-29 @ 21:03:03
Postat av: Robbie fowler

jou NÄR FOWLER E I SKICK GÖR HAN O MÅL ENDA SEN 90talets början till och med nu, synd bara att killen e i sämre skick än pulkki :(!!!!

vart ska du kytta på inter pool

2008-03-01 @ 20:18:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0