Benzema+Old Trafford=Sant?

image85

Anderson & Nani, briljanta båda två.



Idioter, förståndshandikappade personer, totalt IQ-befriade fransmän, sjuka patetiska knäppskallar och dårar till 100%, det är vad fansen av Lyon är, ett jävla stort gäng skämt allihopa.


Det handlar alltså om incidenten, eller det var egentligen vid flera tillfällen som Lyon fansen riktade en laserstråle mot United's superstjärna Cristiano Ronaldo under matchen mot Lyon i Champion League på onsdag. Vid uppvärmningen la Sir Alex märke till det och rapporterade det vidare till Uefa och matchansvarige. Det kan både tolkas som "mordhot" eller som en "busgrej" fast det viktigaste är att Lyon får stora böter så att människorna och andra lag's fans förstår att det är allvarligt att göra liknande så att inget lika händer igen, anywhere. Didier Drogba fick ju också en laserstråle riktad på sig då Chelsea gästade West Ham och jag kommer ihåg rätt. Det är oroväckande när människor tar till liknande åtgärder för att distrahera och försöka skrämma spelare med sånt där, och det är fram för allt osportsligt som fan. Fy skäms, verkligen!


Champion League, spänning någon?

Som vi alla vet spelades CL i veckan, Milan fick oavgjort mot Arsenal, United likaså mot Lyon, Barca har ett och halvt ben i kvarten efter matchen mot Celtic, Inter spelade minst sagt "defensiv" fotboll och förlorade på Anfield, Turkiet slog Spanjorerna, Chelsea fick nöja sig med ett mållöst drama nere i Grekland, Roma slog Real och Kuranyi avgjorde mot Porto.

Intressant läge inför returerna om knappa två veckor;


Internazionale-Liverpool, övertid kanske.

Inter med 2-0 i röven tar emot Liverpool på Giuseppe Meazza. Nerazzuri är urstarka på hemmaplan och även om Pool spelar taktiskt och troligen defensivt så fixar Zlatan & co 2-0 på hemmaplan, minst. De som säger att Zlatan är dålig så kom ihåg att det inte precis är den lättaste uppgiften att spela ensam forward när man får udda bollar och har en piraya vid namn masken som försöker äta upp en direkt man får bollen. Vänta er annat i Italien, show maybe?

Tips: 2-0 (Liverpool vidare efter straffsparkar)


Milan-Arsenal, rutin väger tungt.

Adebayors miss och 0-0. Det luktar Milan i kvarten, åter igen. Kaká var osynlig på Emirates men vänta när det snackas spel på mäktiga San Siro. Milanolaget var under press i bortamatchen och såklart borde Milan föra spelet nere i Italien, då lär det vara Gunners som får försvara. Goodbye Gooners! Vinst för Milan och vidare till kvarten.

Tips: 2-0 (Milan vidare)


Manchester United-Lyon, hemmaplan är roligt.

Lyon-United slutade som sagt 1-1 i Frankrike och United har ett ypperligt läge inför returen på Theatre of Dreams. United ägde spelet men Lyon hade också vissa stunder men tycker United borde vunnit. Benzema gjorde snyggt 1-0 men vem annan än Tévez kvitterade. Lyon alltså på hemmaplan med 1-1 från bortamatchen låter tryggt. En spelsugen Ronaldo och en stekhet Rooney, vad mer kan man önska sig? United börjar hitta formen, lätt vidare.

Tips: 3-0 (United vidare)


Real Madrid-Roma, Totti "kan" vara frälsaren.

2-1 i Rom och bra läge inför bortamatchen på Santiago Bernabeu stadion. Galacticos anfall är strålande på hemmaplan men Totti kan den riktiga frälsaren heta. Lite magi nere i Spanien och vips är Roma i kvarten. Frågan är om Romas försvar håller. Det gjorde det inte på hemmaplan och banne mig inte heller på bortaplan. Tyvärr, Los Blancos går vidare.

Tips: 2-0 (Real Madrid vidare)


Chelsea-Olympiakos, Stamford Bridge.

Hemmalaget har inte förlorat en hemmamatch på över 70 matcher och inte gör de det heller mot Olympiakos skulle jag tro. Ett tidigt mål av grekerna skulle naturligtvis shocka Chelsea men inte har de väl precis något annat att komma med än Kovacevic. Chelsea utklassar Grekerna och går relativt lätt till kvarten. Kan Drogba hitta formen?

Tips: 3-0 (Chelsea vidare)


Porto-Shalke 04, smarta tyskar.

Portugiserna är oftast mycket bra på hemmaplan och Shalke lär få det svårt på bortaplan. Ett bra resultat, 1-0 från hemmamötet och Porto måste anfalla för att få ett mål. Det öppnar för ett defensivt smart & starkt tysklag och Asamoah krutar in bortamålet. Porto kvitterar men så vara sagan slut. En liten överraskning men Shalke vidare. Quaresma flytta vidare, men inte till Liverpool, tack.

Tips: 1-1 (Shalke 04 vidare)


Barcelona-Celtic, en stekhet Lionel Messi.

Har han hittar formen igen, den lille killen från Argentina. Det verkar så. Han var briljant i bortamatchen på Celtic Park och det skall mycket till om Celtic ska vinna på Camp Nou inför 100 000 Barcá fans. Om det skulle gå den vägen, nej det är omöjligt Blaugrana trycker in några mål och Messi gör troligen något av dem, kanske även Thierry Henry. Lätt som en plätt.

Tips: 3-0 (Barcelona vidare)


Sevilla-Fenerbahce, dåliga gäster.

3-2 till Turkkarna i första mötet men två otroligt viktiga bortamål för Sevilla. De måste ju endå vinna på hemmaplan men lag från Turkiet är oftast dåliga på bortaplan och jag tror inte Fenerbahce kan rubba ett briljant Sevilla på hemmaplan. Målen jag hoppades saknas av Kanouté, men kanske de kommer i hemmamötet. Inga stora problem, Sevilla vidare.

Tips: 2-0 (Sevilla vidare)


Det betyder om resultaten blir något av ovanstående går Liverpool, Milan, Manchester United, Real Madrid, Chelsea, Shalke 04, Barcelona och Sevilla till kvartsfinal. Det lär bli intressant.


Lite annat.

Har undersportlovsveckan jobbat en del för att göra plånboken aningen tyngre eller ja, göra numret på bankkontot större. Från måndag till lördag med vissa 10h dagar, det är dessutom lätt när man typ surfar på nätet dagarna långa, men lyfter lön tillika:) Lite fotbollsmatcher har man ju också sett på, tagit det lugnt och varit på länk & gym. Kvällsmat på Dekan några gånger och någon film har man också hunnit med. Men oerhört skönt med lite break från både skola & fotbollsträningar. Det heter väl att ladda batterierna. Skall försöka börja skriva lite mer om annat och inte bara fotboll. Dvs "försöka". Helgen bakom hörnet och chill är väl det rätta ordet fastän jag skulle av någon konstig orsak vilja åka till Åbo. Party, Party & Party! Men troligen i början på nästa månad:) jaa-a inget vidare utan ha det bra, ännu arsenal utklassningen i ett nötskal.


"Slaktade är ett milt ord i sammanhanget. Som vanligt gnällde Arsenal, Arsene darrade med underläppen, Adebayor fuskade, Eboue sparkade ner nån, och Gallas var bitter redan innan. Ett jävla dagis på turné ungefär."

Latest United News:
"Sir Alex Ferguson is to recommend to United's board that Karim Benzema, the outstanding France striker, should be their primary transfer target this summer. "
"Several newspapers suggest the Bayern München right wing-back Philip Lahm will join Manchester United in the summer after Gary Neville has suffered from injuries this season and is yet a question mark for next season."
"First and foremost you have to get results," insisted Ferdinand afterwards. "Performances come second. Ideally, you would like the performances but that's not always possible."

image86


WALKING IN A FERGIE WONDERLAND, UNITED WE STAND.


saknar..

Kommentarer
Postat av: J.S

aa , tror också på man utd i champions league :)
men heey , HIF äger ju..! hela truppen är stark , och allsvenskan är ändå så pass jämn.. men seriöst , DIF? haha , jag har en sån här hatkampanj mot dem , eftersom två i familjen här hemma är 08:or & djurgårdare.. den enda bra från djurgården är ju hysén och han kommer la inte ens därifrån från början.. :P haha , men låt oss hålla tummarna för manchester united inför returen :)

2008-02-23 @ 17:08:41
URL: http://screamitloud.blogg.se
Postat av: J.S

haha , utklassning.. skulle inteee tro det. men 21:a och 27:e juli smäller det. jag tror starkt på HIF :) hejar du på DIF i hockey med eller är det bara fotboll som gäller ?
har du varit på ngn man utd match då ?

2008-02-24 @ 20:35:40
URL: http://screamitloud.blogg.se
Postat av: Anonym

"Idioter, förståndshandikappade personer, totalt IQ-befriade fransmän, sjuka patetiska knäppskallar och dårar till 100%, det är vad fansen av Lyon är, ett jävla stort gäng skämt allihopa." nä

2008-02-25 @ 15:00:38
Postat av: Miio

OH COME ON! fotboll är inte större än kärlek! Och du kan verkligen inte mena allvar, du din nörd :p du får bara inte mena allvar?

2008-02-27 @ 17:27:35
URL: http://mmiioo.blogg.se
Postat av: ...

jag fattar inte om människor på allvar orkar läsa genom hela ditt inlägg...

2008-02-29 @ 11:56:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0