dagen innan kvällen före

image64

Känslomässigt på söndag.


Dagen efter det var 50 år sedan munchen tradegin inträffade är känslorna blandade. Minnesstunder har hållits och sången "The Flowers of Manchester" sjöngs under munchenklockan vid Old Trafford precis vid tidpunkten 15.04 engelsk tid. Tusentals United supportrar hedrade minnet av de forna legenderna och samlades vid "south stand" för att sjunga denna Busby Babes tillägnade sång. Det går inte att förstå deras sorg som hade någon anhörig vid krashen, eller deras familjer och barnbarn. Det var knappast än lätt dag för dem igår. Men så här dagen efter lever minnet vidare av dessa legender och kommer alltid att vara en del av Manchester United Football Club's historia. Nu är det dock tid att koncentrera oss på det nutida laget, som håller till på andra plats i premier league och spelar inom ett par veckor en svår bortamatch mot franska mästarna Lyon. Strax före det möter vi Arsenal hemma på Old Trafford i FA-cupens 5:e omgång. Så vi behöv nog all styrka nu, både fysisk och mental. Hoppas det går vägen och vi ser vårat United stå som segrare vid minst en tävling, personligen hoppas jag helst på Champion League, gissa varför. Let the dream live on, we will never forget, united we stand.

Till andra notiser. Landskamper, onödiga sådana har spelats inför EM i sommar. Afrikanska mästerskapen lider mot sitt slut och det finländska landslaget ser lika dystert ut som ett svart mörkt hål. Var är potentialen, överhuvudtaget.. Visst har vi yougurt Dalla Valle i Liverpool och underbarnet Teemu Pukki Sevilla men har vi egentligen haft någon stjärna efter Jari Litmanen. Eremenko Jr är enligt mig den enda som kan kallas stjärna i det finska landslaget, kanske även Teemu Tainio och Jussi Jääskeläinen. Men där tar det slut, tyvärr..

Sedan till att kommentera Timo's inlägg om onödiga träningsmatcher landslag emellan. Håller faktist helt med om saken. Enligt mig skulle dessa landslagstränare kunna respektera spelare som har säsongen i full fart få stå över om så önskas. Visst är det endast 3-4 månader kvar till EM och visst vill tränarna spela med ett idealiskt lag för att få laget så samspelt som möjligt inför sommarens drabbning i Österrike/Schweiz. Men med kostnad av att viktiga spelare i klubblagen åker risk att skada sig, så som en viss Fernando Torres gjorde i matchen mot Frankrike. Även Pool's Ryan Babel skadade sig och som United supporter måste jag säga att jag hoppas att Pool kniper poäng av Blue Bastards, dvs Chelsea på söndag och utan Torres minskar chanserna rejält. Dessutom är jag själv alltid rädd när dessa landskamper spelas för att nästa dag läsa att någon viktig United-spelare blivit skadad. Det är en maddröm, minsann. Men att försöka tala vett i dessa landslagstränare är, ja teoretiskt sett inte möjligt. Man får endast hoppas på att spelarna inte spelar för 100% i dessa betydelselösa matcher men att sedan tänka detta om t.ex Wayne Rooney är helt omöjligt. Vilket endast ökar risken till skador. Men som Roy Keane har sagt, "There ain't no 95% in football, only 110%". Det är ju sant.

Dagens Musik Top #5

1. Jay Sean - Stay
2. Pretty Ricky feat Sean Paul - Push It Baby
3. R. Kelly feat Ludacris - Rockstar
4. Chingy feat Amerie - Fly Like Me
5. Jenson - I Miss You



image66

BRING ON THE HEAT GUNNERS

Kommentarer
Postat av: TimoTorres

Dn dä bilden på Anderson & Flamini är just innan dom börjar hångla va?:D

2008-02-07 @ 13:29:04
URL: http://timootorres.blogg.se
Postat av: Anonym

haha! räknar du it hyypiä ti en av dom finska stjärnorna?? kan nog bli svårt kval fö finland om hyypiä slutar i landslaget.. kuivasto-tihinen låter int så bra..

2008-02-07 @ 14:56:55
Postat av: Mii

nu har jag tagit och laddat ner lite flera härliga låtar från din lista :)

2008-02-10 @ 14:23:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0