SuperSöndag & PartyLördag

image67


En helg packad med fotboll & fest är att vänta.

Skall idag på match mot pk-35 i talihallen. Sedan troligen hem och chilla eller se på film, skulle vilja se the pursuit of happyness på nytt, eller så kanske 300. Får se vilken det blir. Lördagen skall man på jobb mellan 09-14 för att sedan komma hem, ta en dusch och ladda inför kvällen. Förfest hos Nicke och sedan är det megafest då han fyller 19, en massa gamla polare från esbo & helsingfors är påväg och för killarna finns det nog minsann heta tjejer, tro mig. Där festar vi loss till halv 3 troligen för att sedan söka oss nånstans på efterfest. Hoppas det blir en lyckad kväll. Rekommenderar alla som känner honom eller tror sig vara välkomna att söka sig dit, alltså Fé, kl 21--> K18.

Söndagen kommer troligen tillbringas på Fé åter igen eller hos Timo för att kolla på två ytterst heta fotbollsmatcher. Chelsea-Liverpool & United-City. I den första saknas ju tyvärr badmodellen Fernando Torres som brände sig i solen då han var i spanien i helgen. nej men hamstring nånting snackas det om, oklart hur länge han blir borta. Chelsea saknar ju också spelare men har hemmaplansfavör. Pool's omdiskuterade manager Rafa Benitez vet nog minsann hur man vinner över blue bastards, det har han bevisar förut, men utan El Nino blir det ytterligare en grad svårare. Hoppas dock Pool tar minst en poäng så att Chelsea tappar mark i tätstriden. Tror personligen att Crouch avgör, eller i alla fall gör han mål. Upp till bevis också för Stevig G, visa vem du är.

United-City. Troligen årets mest känslosammaste match. Stora förberedelser har gjorts, inte minst pga att det är ett derby men också för att hedra Busby Babes, då det i onsdags var precis 50 år sedan tradegin inträffade. Kommer nog blir ett otrolig tillställning. United spelar i skjortor som de spelade i under 50-talet och dessutom utan sponsorer och City har lovat gör nånting liknande också. Dessutom spelar alla i United pga Rooneys, Giggs och Ronaldos förfrågan i svarta fotbollsskor. Åter igen för att hedra legenderna. Det är stort av dem tycker jag.

Dagens musik top #5

1. Jay Sean - Why Cry
2. Gabriel Antonio - I Love The Way
3. Claude Kelly - Alone
4. Gio - Every Breath
5. Foxy Brown - When The Lights Go Out


R'n'B är bäst. så är det bara.



image68

Kommentarer
Postat av: Anonym

Fan va roooligt de kommer bli imo!!! Säg int att du tänker vara nykter igen? Då kommer de en smäll :) Måst ta me lite singel karisbor så om de finns heta tjejer :)

2008-02-08 @ 20:44:51
URL: http://www.alllexaa.blogg.se
Postat av: Miio

Jei, skall bli så superskoj! Väntarväntarväntar:)

2008-02-08 @ 23:32:59
URL: http://mmiioo.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0