Vinna eller Försvinna, the name of the game.

image74

RED LEGENDS




Veckan har rullat på med otrolig fart och sportlovet närmar sig åter igen. Abimänniskorna har troligen haft en ypperlig vecka då de igår hade penkkis och en rolig abiteater för att sedan åka på abi-kryssning. Skulle nog ha viljat vara med där, i alla fall på kryssningen. Men så blev inte fallet. Kanske nästa år istället.


Den årliga natturneringen kör också igång imorgon eftermiddag. Har inte själv varit med på de senaste tre åren så de kommer bli roligt att kicka lite futsal för omväxling skull. Även om vi inte precis har några större chanser att vinna turneringen så kanske vi endå kan sätta lite emot de s.k. topplagen, en stund åtminstone. På kvällen visar de också Manchester United - Arsenal i caféterian hopperligen, skulle säkert vara en massa folk där och kolla, lite stämning till och med? Återkommer senare till matchen. Sportlovet och en hel ledig vecka är vad som väntar. Kommer bli otroligt skönt att bara ta det lugnt (ingen skola och träningar i Helsingfors). Skall försöka träna hårt på gymmet för att komma upp i samma fysiska form jag var förra året. Nu är jag långt efter. Joggning och några hårda löpningar kommer också att göras för att få upp konditionen ytterligare. Jobb blir det väl också en del under veckan.


Smeknamn - Il Fenomeno.

Som många redan har läst och hört så är brassestjärnan Ronaldos karriär i fara.  En söndersliten sena i vänsterknät tvingar honom till vila i minst nio månader. Det är synd, tycker personligen att Ronaldo är och har varit kanske den mårfarligaste anfallaren hittills under detta sekel. Hans målsinne går inte att jämföra med mången annan och det enda jag kan säga är att Ronaldo är Respekt. Han har vunnit det mesta och skall till följande skapa en meritlista av honom; Vinnare av Guldskon, Vald till Världens bästa spelare x 3(!), Spelat 3 VM-Finaler, Vunnit 2 VM-Guld, 1 Silver, Vunnit Holländsk ligan, Vunnit Spanska ligan x 2, Vunnit Uefa-Cupen, Vinnare av Skytteligan i Holland, Vinnare av Skytteligan i Spanien, VM:s bästa målgörare genom tiderna(!), Vunnit Copa America. Han har krutat in mål på löpande band i varje lag han spelat, med minst 0,5 mål/match, med undantag för Milan 20 matcher/9 mål. I landslaget har han gjort 62 mål på 97 matcher. Totalt har han spelat 312 matcher i klubbsammanhang och gjort mäktiga 229 mål. Det finns få som kan mäta sig med Ronaldo i explosivitet, rycket, skottet och målsinnet han hade som bäst. Jag bugar värdigt inför Ronaldo och tackar för alla fina minnen man har fått tack vare honom. Inte många kanske men endå.


United-Gunners.

Matchen som möjligtvis kan ha stor betydelse i det långa loppet. United är inne i en liten formsvacka om man ens kan kalla det så, 1 poäng av 6 möjliga och 5 poäng upp till Arsenal i tabellen. Det är ju after all en FA-Cup match och båda lagen har en viktig Champion League match några dagar senare så det blir intressant att se vilka öppningselvor tränarna väljer att ställa upp. Det enda jag kan hoppas på är att se underbarnet Anderson i öppningen. Han är så grymt bra, men frågan är om han orkar spela mot Lyon några dagar senare. Möjligheten finns också att Sir Alex spelar Carrick-Hargo i bortamatchen mot Lyon och Scholes-Anderson mot Arsenal. Det är dock ytterst tveksamt då Scholes var dålig mot City och United behöv ett ytterst rörligt mittfält mot snabba Arsenal. Så kanske Hargo-Anderson mot Arsenal och Scholes-Carrick mot Lyon, det återstår att se. Det enda som betyder någonting för mig är att se United gå ur matchen med avancemang i fickan och ett leende på läpparna. Det skulle nog vara otroligt skönt.


Time to kick the shit out of ARSEnes ARSEnal, let's fucking crush them!



image73



We're Man United and we are loud
Loyal fans and totally proud
Beat 'em at home beat 'em away
Kill any bastards that get in our way
We hate City, Scouse, Leeds scum
And we make the bastards run
With this team we shall go far
 Tévez, Rooney, Rio and Ronaldo
Won the league let's do it again
By just one point instead of ten
We'll keep the red flag flying high
'Cuz Man United will never die.

Kommentarer
Postat av: johan

håller me om dedä om ronaldo! hoppas verkligen att han kan komma tillbaka ännu fastän ja tror att chanserna e minimala.. Han är den bästa spelaren jag har skådat under mina levnadsår!

2008-02-15 @ 18:51:55
Postat av: johan

aatan nico när du har telefon avstängd måst ja skriva här! Vi har matcher imårn kl. 5,8,10 o 12..

2008-02-15 @ 20:11:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0