9 days of sickness & 10 days of glory

image30



Det har utan tvekan varit en händelsefull "mid-winterbreak" för min del. Julen har enligt tradition firats och nyåret där på. Fotbollsmatcher har spelats i Premier League där United var i topp precis innan årsskiftet men såg Gunners återta ledningen dagen efter att vi välkomnat år 2008. Julklappar har jag både fått och delat ut med hjälp av min julbock,(den funkar bättre än renar!). Hoppas alla var nöjda med dom julklappar ja gav även om tanken är viktigast. Personligen är jag mest nöjd med David Beckham's nya Night Parfym och Fotbollsstjärnor 2008 där man hittar trollkarlen Cristiano Ronaldo som etta på mittfältarna, vackert!

Julen tillbringades som vanligt med familj hemma. Tycker de va lite trist att inte herren där uppe kunde skänka lite vit snö till oss under vintertid, skulle toppat fiilisen direkt. Granen var pyntad till max och julmaten stod på bordet, även om man knappt rörde den för julmat måste nog vara den sämsta maten all-time. Finns säkert olika åsikter om den saken men så tycker jag. Sedan var det dags för att åter igen kolla på Casino Royale, fastän den är mycket bra! Efter filmen började vi öppna julklappar och jag fick än massa trevligt. Måste ännu tacka syrran för den underbara Manchester United drickaflaskan jag fick! United forever! Resten av kvällen tog vi de lugnt och kollade på lite filmer, spelade pro evolution soccer 2008 och gick igenom allt man hade fått.


Julfest, Abi-Middag? Nej Tack!

Julfesten började i skolan kl 16.00. I programmet fanns allt möjligt onödigt och när klockuret visade 16.50 tog jag och Danne våran saker och drog iväg till Wickholm's Palace. Där spelade vi lite pleikka och lyssnade på musik, åt chips och drack smirnoff. Abiturienterna befann sig på nån fånig middag på sea front. Suck! När sedan tiden närmade sig midnatt började vi så småningom lunka oss iväg mot Ettan dit alla abin var påväg för att fira & festa. Där var helt okej "meininki" men istället för att bli där med alla ekenäs people åkte jag och Nigii iväg till Hangö för att kolla in en fest. Den idén var nog allt annat än lyckad då festen typ höll på att ta slut när vi kom dit, men en dans hann vi endå med! Men vi träffade vänner som man inte sett på en tid, bl.a. Roy & Jocke, kom igen svärrje! Alltså jag menade beachfotisen förra året då vi slog Svärrje med 3-2? i semifinalen! Il Divos<3 Sedan åkte vi iväg med Anton & Tobbe som Passagerare. Via Prisses var ett måste för att sedan gå och lägga sig dödstrött.


25 December, Fest någon?

Dagen då alla, och jag menar precis alla, far ut på krog och festa. Vi började hos Maasn med Dankka, Timo, Patte & Linda, Jag och Maasn själv såklart. Tyvärr var Johan "Ronaldinhos Tandläkare" Estlander sjuk så han kunde inte medverka. Som tidsfördriv spelade vi lite FIFA Street och någå andra skitdåliga spel, skämt o sido. När klockan tickade lite över 8 bar det av mot Rock Club Number One? Där var det redan packat med folk och vi hamnade faktist köa typ en kvart. När man sen kom in träffade man en massa vänner och trevliga människor, vi dansade massor och hade det roligt! När sedan klockan visade 10 bestämde vi med Dankka att ge oss iväg till After Eight i Karis, vilket visade sig vara ett mycket klokt val! I Taxin hoppade vi snabbt och när vi kom fram var kön hmm ca 30 meter. Men inga problem, vi lånade Miios & Jennys tickets och smetade lite smuts på handen. Sedan gick vi förbi kön och direkt in till Afféees. 0 ? inträde, Nice! Inne i Affes var det helt smockat med folk, man kunde ju knappt gå! Där dansade vi så att svetten rann och tills det kom någon usel sång man inte kunde dansa till. Vilket var ganska ofta! Under kvällen började jag må illa och det kändes som om jag hade feber, vatten var nog det ända rätta tills avfärd. Efter många spännande och heta timmar började vi köa ut från affes. Rocken hade man ju i Jennys bil så i kortärmad Munkjacka stog man och frös i kylan. När jag hade druckit vatten under en lång tid undrade jag om jag var enligt polisen i "körskick". Det fick man bara reda på på ett sätt, jag stannade en polisbil och frågade om jag fick blåsa, jag fick och blåste 0.00! hahha! Sedan körde jag Tuomas bil till ekenäs då han bor precis brevid mig. Skönt att inte behöva ta taxi tillbaka. När jag sedan kom hem var det 24 maraton på subtv så ja kollade några avsnitt av det ennu för att sedan gå och sova ca 06.00.


Chill-Days.

Vaknade typ kl 15 på onsdagen helt borta. Dagen spenderades med dusch, mat, dusch, läste lite av Zlatans bok och på kvällen kollade vi på The Bourne Ultimatum med Nickee. Sedan var det dags att spendera lite tid med en underbar person. När man nästa gång kollade på kalendern var det den 27:e December och jag hade halsont. Det blev bara värre dag för dag och under natten var det omöjligt att sova då man var het som vad, konstigt! Dagarna gick av oftast med gamla fotbollsmatcher på tv, filmer & varm saft eller så vilade jag bara. Suck än en gång!


31 December, Happy New Year!

Party at Maasn. Tacos, Buzz, Vänner, Raketer & FIFA Street. Till Wikholm gick jag ca 5-6 tiden och där spelades det på för fullt direkt när man kom. Jag, Messias, MariTIMO(ett fotbollslag), Thomas och Jussi i en FIFA Street turnering påbörjades. I öppningsmatchen var jag lite ringrostig men under turneringens lopp hittade jag formen och vann till slut hela tillställningen med ett underbart lag som bestod av Zlatan Ibrahimovic, Casillas, Del Piero? & en tredje superstjärna. Red Devils Champions! Sedan anlände Jessica, Ida och Ann-Sofie. Anso hade tagit med Buzz, någon form av frågesport på playstation så vi spelade det i par, jag och maasn var grymma och om jag inte kommer ihåg fel så vann vi det? vi spelade också enskilt mot varandra där de två bästa gick vidare, från grupp A gick Johan & Anso vidare och från grupp B gick jag och Jessica men finalen spelades aldrig så det återstår att se vem som vinner, tror på "Basketkillen" Johan. Ett råd till alla som spelar det spelet så skjut EJ er själva när det kommer till mördarspelet eller va de hette.

Raketer smälldes också på mindre bra ställen, Johan var i farten hela kvällen på Wikholm's balkong. Emellanåt small det nog ganska så nära. Som då jag och johan tryckte ner en relativt stor raket i en backe nära bilar och när jag tände på så märkte vi att den inte for iväg, oops! När vi sedan smaskat i oss tacos och druckit sprit var det dags ca 23.30 att dra in mot stan. Vi stannade på vägen hos hönös där det var party. När man kom in var det första man såg en massa scousers sjunga "roonaldo bomma straffen" eller någå liknande, patetiskt! Who da fuck are Liverpool? Timo blev där en stund då jag och Johan fortsatte ner mot stallörsparken, vi smällde min konstiga sak på marken och den sprutade ut någå fint uppåt, den va nice! High 5 Jussi! Sedan nere vid stranden önskade man alla gott nytt år och skjöt en massa raketer, vissa var mindre farliga då de skjöt och vissa mer än andra. Sedan bar det hem ca 01.00 då man var helt trött och sjuk också.


2008.

Året har börjat på ett mindra bra sätt då man varit sjuk. Var till hälsovårdscentralen på onsdagen för att ta svalgprov och idag fick jag veta att jag har angina och var några timmar sedan till apoteket för att hämta min medicin dvs. penicillin som jag skall mumsa i mig under kommande 10 dagar!


Skall avsluta med att snacka lite fotboll. United då alltså tvåa i tabellen för tillfället efter Gunners då vi förlorade mot West Ham på bortaplan. Kanske var förlusten en bra sak då spelet var helt katastrofalt även om Ronaldo kunnat spikat matchen på United fick straff i 65:e minuten. Men å andra sidan ledde vi ennu 1-0 och det var vårt dåliga markeringsspel som ställde till det för oss i slutet. Usch! Men mot Birminham fick smaka på revansch även om siffrorna endast blev 1-0 så hade vi chanser att göra 4,5 och även 6 mål. Ronaldo har varit helt fantastisk den senaste tiden och det råder nog ingen tvekan om vem som är världens bästa fotbollsspelare för tillfället! Ronaldo Rape-Power såsom en idiotisk scouser en gång sade det.

Skall ennu fråga alla scousers som jävlas efter förlusten mot Hammers att vad blev matchen på Anfield den 16.12? who da fuck are liverpool? När vann ni senast Barclays Premier League? och försök inte ens kontra med hur det gått i champion league då det alltid skiter för er i ligan så ni kan sedan lufta alla spelare just i ligan för att alltid ha bästa laget i CL såsom Milan förra året, alla andra lagen kämpade om ligatiteln ända till slutet och vi vann ju det som alla vet. United Rule!


ha det skönt tills skolan börjar igen på måndag. cyya.


image29  

Kommentarer
Postat av: Miio

abimiddag fånig middag?? hey hey, var inte så usel! :D Det var faktiskt jätte kul!

2008-01-03 @ 23:25:34
URL: http://mmiioo.blogg.se
Postat av: Nico

joojoo ;D

2008-01-05 @ 15:08:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0