beneath its shade we'll live and die.

image32


Ett tråkigt veckoslut med lite biljardspel på fredagskvällen, två mycket roliga filmer (the whole nine yards & the whole ten yards), en chill-lördagskväll med varm saft, lite football manager och en chipspåse. Kanske inte precis det perfekta veckoslutet men man kunde inte göra så mycket annat heller, suck!

Lite andra nyheter. Manchester United vann Aston Villa på bortaplan på lördag med 2-0. Där med är vi klara för 4:e omgången i FA-Cupen. Målen i matchen gjordes av vem annan än fixstjärnan Cristiano Ronaldo & Wazza Rooney. Englands nya manager Don Fabio berömde Roon efter matchen och sade bl.a. att han gjorde "a big impact" på spelet och var lysande. Det är förståeligt då Wazza utan tvekan är en av världens bästa anfallare.


Det är ennu två månader till Champion League börjar igen i Februari men jag kan knappt vänta att matcherna skall börja, ja och vilka matcher det är. Arsenal-Milan, Liverpool-Inter och vårat United möter Olympique Lyon. Det är svårt att säga vilken av det två förstnämnda matcher är bättre & intressantare men personligen tycker jag pool mot nerazzuri är den "större". En huvudorsak är då Ibra-Kadabra sänker scousers, kommer att vara en underbar upplevelse. Den andra är nästan lika intressant då jag slagit vad med Del Brotkin att Milanistas avancerar. Detta grundar jag på Milans rutin som inte går att jämföras med något annat lag ute i europa. Även om de spelat dåligt i ligan och på hemmaplan så skall nog inte de underskattas då det snackas europaspel. Arsenal har utan tvivel spelat mycket bra och leder för tillfället premier league. Dessutom är de kända för deras underbara passningsspel så funkar som bäst hemma på emirates. Men ack så fel de Gunners har som tror de vinner Milan. Till först har A.C. Milan kanske världens bästa offensiva mittfältare i Kaká och det krävs mycket mer än Mathieu Flamini att stoppa honom, när dessutom Milan har världens bästa mittfält med Gennaro "Rhino" Gattuso, Clarence Seedorf och Massimo Ambrosini som täcker upp helt fantastiskt. Frågar är sedan om Pippo eller Gilardino spelar tillräckligt bra på topp men alla vet vi hur viktig Pippo är i matcher som den här. Därför åker Arsenal ut, tyvärr.(inte)
Jag kanske snackar för mycket om de andra matcherna iställer än för United's men jag tror verkligen inte att vi har några större problem med fransmännen, fastän de är farliga med Källström, Juninho & Benzema. 1-0 & 3-0.

Idag vaknade man 10.20 för lägga märke till att skolan börjat 09.25, men egentligen har jag ännu angina så jag behöv väl inte gå till skolan?. Men numret till kansliet hade ändrat så man fick inte tag på någon där heller. Sedan åkte man till madicken på "kaffe" och cheddarsemla. Några spel av biljard följde där efter och nu sitter man och lyssnar på musik och spelar football manager. På kvällen blir det tacos och "tanssi, jos osaat!". Ett dansprogram där man skall kunna bl.a. vals, salsa, hip-hop etc. på nelonen. Kommer att vara mycket intressant att se på. Nu är det dags att spela lite pro evolution soccer 2008 med juventus i master league.


Skall ennu nämna att Uniteds nyförvärv Manucho gjorde mål för Angola i uppladdningen till de Afrikanska mästerskapen då de mötte Willem II i Portugal. En intressant spelare som kommer att vara en glädje att följa med då turneringen börjar.


Erik og Kriss - Dra Tilbake.

we are the pride of all europe, the cock of the north, we hate the scousers, the cockneys of course.

UNITED WE STAND.



image35

Kommentarer
Postat av: Torres

"när dessutom Milan har världens bästa mittfält med Gennaro "Rhino" Gattuso, Clarence Seedorf och Massimo Ambrosini som täcker upp helt fantastiskt."

Tillåt mig hånskratta:D

2008-01-07 @ 20:59:51
Postat av: Nico

fråg va jussi tycker? :DD men vi sir sen :P

2008-01-08 @ 11:58:44
Postat av: Torres

Jo vi sir sn. Vi har ju 10eges vaade:)

2008-01-08 @ 14:31:39
Postat av: Nico

jep jep ;D

2008-01-08 @ 15:42:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0