Helpless when she smiles

image57

OUTSTANDING, FABOLOUS & SUPERB


En kväll som verkligen varit den bästa på länge. i guess im in heaven. Kommer hem typ halv 3 inatt. och jag skulle ennu läsa på morgondagens prov, hissa f10. aningen sömnig gjorde man det endå. klockan visar 08.57 när en frendi ringer (och skall troligen fråga var jag är), orkar inte svara, är helt slutkörd. stiger upp 10.30. ringer upp kansliet för att sjukanmäla mig. Feber var orsaken. Tro den som vill. Tar en sväng ti Gigantti för att kolla på ny telefon, har inte precis någon high-tech nu när min samsung av någon okänd orsak bestämd sig för att inte visa något i displayn mera. buu. Tanten på Gigantti förklarade att Elisa ändrar sina lagar/bestämmelser angående liittymäpuhelimet. Efter 1.2, dvs imårrån, är det möjligt att köpa telefonen och abonnemanget, och sedan är det i princip möjligt att sälja telefonen vidare om man vill. vilket inte var möjligt förut då telefjongen endast fungerade med elisas abonnemangkortet. intressant info ja vet:) så tillbaka imårån.

Missade för första gången på länge en United match, men orsaken till varför jag gjorde det var acceptabel och när vi dessutom har stekheta Ronaldo i laget, så måste man egentligen oroa sig? Får ett samtal av Dankka, information om att Ronaldo gjort 1-0 för United. Minuter senare, ett nytt samtal av samma person, Ronaldo 2-0 på en ja, minst sagt magisk frispark. helt outstanding. Torres skickar dessutom ett viesti där han anklagar Ronaldo för doping, voi voi:) visste inte om jag skulle skratta eller gråta. united we stand.

 Vi kollade på The Day After Tomorrow igår kväll. En gammal "favorit". Helt to be honest kom jag inte ens ihåg att dom nämnde det enda riktiga fotbollslaget i världen där, en forskare kollar på en united match då man hör kommentatorn säga "great goal by van nistelrooy..", vackert! :)

För att sedan hylla våran Portugis, vid namnet Cristiano Ronaldo. Finns det egentligen några adjektiv att beskriva honom, magnifik, briljant & enastående, några få ord som knappast räcker att berätta hur bra han är. helt grymt. Han drygar ut sin skytteligaledning och närmar sig George Best's målrekord, 32 baljar. Ronaldo är uppe vid 27. och det är typ +20 matcher kvar av säsongen. Vissa säger att Ronaldo's form kommer avta inom kort men personligen tror ja han nätar 41 gånger denna säsong. Feel free to säga hur många du tror att han gör. Tror dock inte han gör 44, så som Ruud gjorde några år bakåt. Att redan snacka om +20 mål för en link, ytter, eller vad man nu skall kalla honom, även om han har en synnerligen offensiv roll i united så är det helt suveränt.

Inlägg: Roonaldo
Kommentarer:
Postat av: TimoTorres Världens bästa. Tyvärr=(

Skönt att supportrar av andra klubbar, och inte precis vilken klubb som helst för den delen, Liverpool, som råkar vara bittra rivaler med united, medger att kungen är bäst. medlidande dock till poolfansen, though im blowing bubbles at the moment! :)

Idag skall man åka på träning, när man sedan kommer hem blir man glad igen när man får spendera tid med en underbar person:)

dags att fixa mig nånting att äta nu. au revoir!


"the days go by, time pass like the wind, but we'll never forget you Busby Babes, You were the kings of Britain"



image58


"Cut down in their prime,
In silence, on that day,
February 58, they got what they need,
From Belgrade and back home to sleep"


R.I.P Busby Babes

Kommentarer
Postat av: IbraCadabra

ronaldo e nog STEKHET! jah.. kommer att göra 31 mål denna säsong!

2008-02-02 @ 10:13:39
URL: http://kungzlatan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0