Manucho, en frälsare.

image51

Ginger-Ninja



Vaknar typ 10 tiden idag, stiger och fixar lite morgonmål, tar en dusch och drar till skolan, engelska bokpresentation. Efter skolan är slut åker jag till biblioteket för att föra in några böcker jag lånat. Hem tillbaka, lite mat och News på Eurosport. Helt slutkörd på något sätt, a strange feeling. Vi har match idag, mot Käpa i Talihallen 19.30. jiihaa, väntar verkligen på att slippa spela. senaste matchen var nångång i höstas. en tid sen med andra ord. Mr. Brooks, en mycket bra film, cheeck it out!

Manucho gjorde förresten två mål för Angola mot Senegal igår och nu är landet mycket nära kvartsfinal, han har blivit nationalidol och kallas nu mer The Angel of Angola. Hoppas egentligen att landet faller ut så snabbt som möjligt så att United kan använda han så fort som möjligt. en giftig huvudspelare behövs nog nu. United besegrade dock Spurs i FA-cupens 4:de omgång med 3-1. Lite sand i maskinen i början då Keane kunde från nära håll trycka in en ledning åt bortalaget. Carlitos kvitterade ganska snabbt efter och sedan när Dawson puttat bort bollen med handen och fått rött kort var matchen avgjord. Roonaldo lade säkert straffen och han spikade också slutresultatet 3-1 då Cerny agerat dammsugare. I 5:e omgången möter vi, suprise suprise ett ligalag i form av Arsenal. Matchen spelas på Old Trafford vilket för saken bättre men att vi mött Aston Villa, Tottenham och nu Arsenal är inte den ideala lottningen precis. Till exempel möter Chelsea Huddersfield på hemmaplan och Liverpool Barnsley. Men vi ska inte vara sura, det är kanske lättare att spela mot ett lag med klass och inte underskatta motståndarna vilket bl.a. Liverpool gjorde mot division sex (6) laget Havant & Waterlooville.
När nu dessutom Paul "Ginger-Ninja" Scholes är tillbaka och Manucho om en drygt 2 veckor är spelarläget bra. Också Gilberto tycks vara påväg in före transferfönstret stänger och det skulle vara en bra värvning.

Nu är det dags att packa kassen, äta lite mellanmål och sedan åka iväg på match.

Ciao Bella.

Dagens Top #5

1. Manucho
2. Trez
3. Ballongmålet
4. Sporting
5. Mellberg/Juve

Veckans skämt: Stuart Baxter tränare för finska landslaget, tack & ajdö, VM 2010.


image52

BRING ON THE HEAT, GUNNERS.

Kommentarer
Postat av: Timo Torres

Mellberg i Juve är nog ett större skämt en Baxter som finlands tränare. VM 2010:)

2008-01-28 @ 20:05:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0