Fint väder - en glädje för alla

Äntligt sommar tänker vissa, äntligen varmt tänker andra. Hur som helst har solen till sist och slut börjat skina. Det varma och sköna vädret innebär att människor söker sig till stränderna där de som oftast ligger och solar eller enbart njuter av solen som gassar på. Vissa tar sig ett dopp medan andra sitter på gräsmattan och äter lite glass. Det är upp till var och en vad man gör.

Personligen är jag dagarna långa upptagen på jobbet där det inte är precis skönt att jobba i +30 grader celsius då man svettas som bara den. Snacka om klibbit. Men själv har man gjort beslutet att jobba istället för att slöa. Lite adventure i vinter istället får det vara. Men javisst blir man avundsjuk då man emellanåt på matpauserna kör en sk. "raggarrunda" vid knipan och ser alla människor på stranden.

Veckan i sig själv har gått som sagt åter igen i jobbets tecken. Denna vecka är det 09-17 som gäller, vilket absolut inte är något att jubla över. När det dessutom är stekhett på dagarna så förbättrar det inte direkt saken. Annars har man tagit det relativt lungt, är lagom trött efter man kommit hem så man orkar inte precis göra så mycket heller. Träningar har det varit på kvällarna också vilket jag måste medge att är mycket skönt. Värt att nämnas är också att jag vann Timo med 3-1 i biljard efter en enastående uppvisning, jag är redo för revansh anytime :) Men nu till La Vida på lite mat.

Ha det gott




Kommentarer
Postat av: Timo

Hu gick biljarden igår? =)

2008-07-26 @ 16:05:06
URL: http://timootorres.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0