5 days left...

Har ikväll igen varit på träning och samma står på programmet även imorgon och sedan match mot Viikingit på Torsdag. Det var annars roligt med träningsmatch mot EIF på söndagen. Johan kunde tyvärr inte spela pga skada men Torres huserade på högerkanten och hade några bra lägen också. Annars var det ganska osynligt i ett för dagen blekt EIF. Roligt var också att Calle verkade ha tappat nerverna på vårt spelgeni Dave och bråk uppstod direkt. Lustigt sånt där, Memo hade också orsak i det då han inte precis hade matchen under kontroll. Men efter torsdagens match är det påsklov och påskturnering med Grönis Änglar. Kommer bli skönt med lite time off nu emellanåt. Lördagen spelas det alltså innebandy och på kvällen skall det nog supas ordentligt. På Söndagen skall ALLA till Fé och kolla på United-Liverpool & Chelsea-Arsenal, två toppmatcher av högsta möjliga standard. Intressant att se vem som vinner. Snart åker man också förhoppningsvis upp till Vasa på Studiebesök/Volleybollsturnering, ja på något sätt skall jag med:) som extra-extra reserv vore helt okej. Roma-United på någon bra sportsbar och rejält supas skulle vara toppen! och ett bra resultat från matchen såklart. Nu och fixa lite pasta och sen försöka fixa färdigt matchpaketet inför CL kvartsfinalerna. enjoy.


image105


GIALLOROSSI, WE ARE WAITING.

Kommentarer
Postat av: Anonym

grönis änglar

2008-03-18 @ 21:48:28
URL: http://tobiasbjo.blogg.se
Postat av: tobbe

lite vi tar hem skite! :D haha

2008-03-18 @ 21:49:01
Postat av: lisaaa

1) finns det ngt ställe här var man kan skriva till folk, eller måste man kommentera?
2) klart att zlatan äger, skriver du alltid så eller har jag nämnt det ngnstans? :D
3) får man be om en kort analys av chelsea-arsenal på sön? Man är ju i London då(; tydligen inte dina lag, men du verkar ju ha stenkoll på allt och alla ändå..
4) jo klart, fast inte så kul människor på skolan + kan du tänka dig om skolar fixat fyllefest, rubrikerna dagen efter? skulle allt vart ngt.. är du finsk, eller råkar bara gilla landet? (man är ju halvfinne;) om det är ngt att skryta om är en annan fråga)
oj vad mkt detta blev..

2008-03-19 @ 20:03:13
URL: http://liisens.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0