easy-going but mad

image96

Enough Said


Efter en tung förlust i veckan för United, och efter en otroligt lätt seger över Allianssi i helgen så måste man sätta sig ner igen för att skriva ner nånting för er att läsa. United förlorade vilket bokstavligen förstörde helgen för min del, blev inget festas, inget krogbesök. Skulle varit säkert mycket roligt men så blev icke fallet. Får väl hoppas på att United kniper 3 poäng nästa helg mot Derby så då är vi TOP OF THE LEAGUE!! (me like very much) och där skall vi vara tills säsongen är slut. Skulle betyda så jävla mycket för mig, ber varje kväll att de ska vinna och förhoppningsvis gör de det. I pray. För övrigt så har jag läst Wayne Rooney-This is the way boken en hel del, kommer snart till de mest intressanta delarna även om den varit otroligt underhållande än så länge. bl.a. har man fått veta att Wayne var den som började gilla Coleen(hans flickvän) som 10-åring, Coleen shoppar för INTE för 100,000£ i månaden som tidningarna skriver, Wayne äter sjukt mycket godis(haha), han blev kallad i Everton för The Dog, han bryr sig inte ett skit vad andra människor tycker och tänker om honom så länge han är sig själv. Rekommenderar alla att läsa boken om man är intresserad av Manchester United, England, Everton eller Wayne själv.

Ikväll skall det ses på Champions League och Inter-Liverpool, alla till Fé som sagt. Hoppas verkligen att Inter tar sig vidare efter att Pool fansen börjat skryta alltför mycket, få ner dem på jorden Ibra. Så att de inte har något att skryta med mera, en 4:de plats i ligan och utslaget av Barnsley(!) i cupen. Tror själv (eller hoppas) på 2-0, Inter har halva laget på sjukstugan, ja eller i alla fall alla försvarare så det blir nog svårt. Efter Zlatan gjort två under ordinarie tid så sänker han Liverpool på övertid. bye bye scousers!

På söndag spelar vi också mot Ekenäs IF i talihallen. Kommer nog att blir spännande. Hoppas vi har ett så bra lag som möjligt så att vi vinner. 3-0 tror jag själv på:)

Då var det dags att spela PES 2008 med Juve och vinna ligan åter igen.

Buffon

Richards  -  Raúl Albiol  -  Criscito  -  M.Taylor

Mascherano

Iniesta  -  Anderson

C.Ronaldo  - Torres  -  Rooney







image97


UNITED WE STAND

Kommentarer
Postat av: Torres

Jag är inte 100% säker på att Pool går vidare. Men jag är nog 1000% säker på att Zlatan INTE gör tre mål. Undrar när han senast gjort mål som inte har varit straffspark?

2008-03-11 @ 10:06:39
URL: http://timootorres.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0