RoTeRo - (Rooney-Tévez-Ronaldo)

image94

30 mål på 30 matcher, imponerande.



Har idag varit på en otrolig tråkig och ointressant museetbesök. Utställningen eller temat var "ett hus i Pompeij" och guideningen var allt annat än intressant, kanske berodde på att man måste koncentrera sig på vad den i Italien födde guiden sade. Efter museetbesöket var det dags för lunch med mycket dålig kebab, eller mycket litet. Dekan i Ekenäs är bättre. I like.


Igår kväll satte man ju sig fastklistrad vid tv-rutan för att se på United's match. Den slutade lyckligtvis i en 1-0 seger även om spelet var stundtals dåligt enligt mig. United borde ha spikat matchen under andra halvlek istället för att låta oss United supporters skaka av rädsla varje gång Lyon kom över sin egen planhalva. Det var icke roligt, fastän Lyon aldrig riktigt skapade några vassa chanser. Stolpskott jo men inte mycket annat. Tycker också United spelade på något sätt "defensivt" och var ganska initsiativlösa. Värför spelade inte Hargreaves, Tévez eller Scholes? Det är såklart lätt att säga men vi ska inte glömma att matchprogrammet är hektiskt och det viktigaste är ju att vi vann. Men som sagt skönt att United är vidare och på söndag väntar Portsmouth åter igen hemma på Old Trafford i FA-cupen. Det går helt enkelt inte att börja drömma om "The Treble". Det är grymt långt dit ännu, men allting är möjligt, det vet vi.

Erik Niva är en I-D-I-O-T.
Att kommentera att Arsene Wenger är världens bästa manager är rätt löjligt, att plocka upp alla världens talangfullaste spelare vid 16-17 års åldern för att sedan kalla dem "egna spelare" är ju skrattretande. I matchen mot Milan så hade inte Gunners en enda(!) engelsk spelare i öppningselvan. Theo Walcott kom in i slutet. Det är oroväckande för Premier League tycker jag personligen. "Enough Said" som Torres så bra sade det:)


Överraskningar, Arsenal & Fenerbahce vidare till kvarten.

Gunners spelade ut(?) Milan på San Siro och man får nog ställa sig ett stort frågetecken om inte Milan måste börja "bygga om" för att laget ska kunna nå sina gamla glansdagar. Det är "way-too-old" för tillfället. Fenerbahce tog också en föga överraskande seger på bortaplan mot Sevilla, under ordinarie speltid slutade matchen 3-2 till Sevilla vilket resulterade i förlängning och sedan straffsparkar. Turkarna vann sedan straffsparkstävlingen och går vidare till kvartsfinal, imponerande. Barcá var det fjärde laget som kvalificerade sig till kvarten efter en 1-0 seger hemma mot Celtic. Målskytt var Xavi. Så de fyra lagen klara för kvartsfinal i årets upplaga av Champions League är Manchester United, Arsenal, Fenerbahce & Barcelona.

Idag avgörs ytterligare tre platser och nästa vecka den sista då Liverpool gästar Inter på San Siro. Det kommer sannerligen bli en otrolig match.


Nu skall jag gå ner och äta lite mat, börja söka om "romersk militär" och sedan kolla på House.


Veckans skämt:

What do Pool Fans and sperm have in common?
Only one in 2,000,000 has a chance of becoming a human being.
 
PS. Darren Fletcher var mycket bra mot Lyon.

Moscow here we come!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0