Underhållning & Chilliness

image120

Hello my name is Cashley Cole and i am a fuckin I-D-I-O-T




Rött kort och 10 matchers avstängning? Absolut.

Igårkväll var det fotboll, fotboll och åter igen fotboll som gällde. United-Bolton visades inte på Canal+ så man måste nöja sig med Tottenham-Chelsea. Men frågan är om inte det var en bättre match en United's match mot Bolton. 2 fina mål av Ronaldo och United nu 3 poäng ifrån Gunners och 5 ifrån Chelsea, vackert! Ja, Londonderbyt då. Chelsea började bäst och ledde 1-0, 3-1 & 4-3 men varje gång lyckades Spurs komma tillbaka och i den 88:e minuten så skruvade Robbie Keane in 4-4 och jag hoppade upp av glädje. Who's laughin now Cashley? En otrolig match som kunde dock ha slutat på ett ennu otroligare sätt om Berbatov skulle gjort mål på övertid då han ensam med Cudicini skjuter rakt på. En stor besvikelse i och för sig men Chelsea tappade poäng och det var ju det viktigaste.

Kollade på onsdagsmorgonen istället för att sitta och plugga en film som hette "Accepted". Knappast någon ny eftersom den kom på Canal+ men den var otroligt bra. Den berättar om en kille som inte slipper in på något universitet för att studera och out of the blue får han en idé om att skapa ett eget universitet (South Harmon Institution of Technology, förkortning S.H.I.T), vips så har han typ 300 elever där och en massa pengar eftersom elevernas föräldrar har betalat terminavgiften på 10 000$. Samtidigt är han små förtjust i sin föredetta klasskamrat Monica och senare i filmen blir de även tillsammans. (<-- se bild, hon är så söt & ljuvlig). Så mycket skall jag berätta och rekommenderar verkligen alla att se filmen, den är som sagt en mycket bra och underhållande komedi.

image123

Justin Long (Bartleby Gaines) & Blake Lively (Monica) :)


Förlorade dagens match mot Viikingit med 3-2, inget vidare spel och skulle ha kunnat göra fler mål. Imorgon skall vi och lira lite innebandy på förmiddagen till bollhallen om det är öppet, hoppas. Har inte spelat innebandy på en lång lång tid så inför lördagens påskturnering är det väl skäl att träna lite. Även om drömmen om avancemang är väldigt liten och jag spelar dessutom säkert bara 2 matcher. Men roligt kommer det att bli.
På lördag skall jag först på jobb så tyvärr missar jag vår första match mot Backstreet Boys med dom saknar också Johan, Matte och Timo så vi har kanske en chans iaf. Om vi inte vinner mot BB så måste vi vinna våra två återstående matcher mot fjolårsvinnaren(?) och något annat lag. Blir nog svårt. Sen på kvällen så blir det supas och affés, blir jävla kul :) På söndagen vet väl alla redan vad som händer.. Grand Slam Sunday.. Bring it on!

Ciao Bella

Kommentarer
Postat av: Anonym

hah,jag är väl ingen datanörd för att ja förstår mig på lätta saker som att fixa sin layout på bloggen :p

2008-03-20 @ 23:31:57
URL: http://mmiioo

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0