Veni, Vidi, Vici.

image103



Nerazzuri kan glömma Champions League för i år. En 1-0 förlust mot Liverpool gör att Internazionale kan glömma fortsatt spel i fotbollens finaste turnering med klubblag. Orsakerna är många. Visst hade Zlatan & Cruz var sitt läge de borde gjort mål på men egentligen hade matchen varit 1-0 efter typ 40 minuter om Julio Cruz passat in till Stankovic som efter Cruz skjutit förbi gick ner på knä och nästan grät av ilska. Reina gjorde en mycket fin räddning på Cruz skott i början av matchen och Martin Skrtels katastrofala felpass till Zlatan kunde ha väckt hoppet för Italienarna om han gjort mål. Ganska meningslöst att fortsätta kommentera matchen eller laget som avancerade men kan bara säga att Internazionale åter underpresterade och man kan bara fråga om Serie A:s bästa lag inte kan bättre än det här? I så fall håller den Italienska ligan överraskande dålig standard även om jag visste det från förut.


Efter matchen meddelade också Inters tränare Roberto Mancini att han avgår, kanske delvis just pga. Förlusten mot Liverpool även om han påpekade att detta inte var orsaken. Nu har ju också snacket om vem som tar över Inter börjat. Prandelli, Benitez och Mourinho har nämnts. Tror verkligen på José fastän han nog nämns som möjlig efterträdare till alla topplag som letar efter ny tränare. Tror Mourinho vill fräscha upp laget och göra laget framgångsrikt också i Europa. Vilket väl också är Morattis dröm till nästa säsong. När man är störst och bäst i sin egen liga sökes utmaningar just i Champions League. Vilket varit en katastrof för Nerazzuri under de två senaste säsongerna, det kan ingen säga emot.


På fredagen, den 14 mars klockan 14.00 är man fastklistrad vid tv:n med eurosport på. Då lottas de fyra matchparen i Champions League kvartsfinalerna. Lagen är Manchester United, Barcelona, Fenerbahce, Arsenal, Chelsea, Roma, Shalke 04 och Liverpool. Den som är bra på matematik kan ju räkna ut att risken för ett engelskt möte i kvartsfinalerna är 40%. Det vore inte dåligt alls men skulle helst vilja se alla fyra engelska lagen i semifinal. Personligen har jag inget favoritlag jag vill möta men ett packat Chelsea på Stamford Bridge vore bra att undvika, även om Chelsea inte är en sämre lott en något annat lag. Bästa kanske endå skulle vara Shalke 04 eller Fenerbahce. Det är en lögn att säga att man inte helst vill möta dessa två lag och om lotten på fredag faller på Shalke pustar jag nog ut ordentligt. Skönt skulle den första tanken vara. Ett sårbart Barca med Messi på skadelistan vore också helt okej. Men faktum är att oavsett vem lotten faller på så måste man ta sig vidare för att drömmen ska leva, drömmen om finalen i Moskva, drömmen om seger, respekt och en titel, den lever vidare.


Notiser:

Kan också nämna att United's anfallare Manucho som är på lån till Panathinaikos under resten av säsongen gjorde direkt mål då han nätade i 2-0 vinsten över Larissa.

På lördag är det Derby-United. Om vi då tar 3 poäng går vi upp i ensam ledning i Premier Leauge, det vore nog grymt skönt.

Gianluigi Buffon har förlängt sitt kontrakt med Juventus till 2013. Det enda man kan säga att Juve är lyckliga för att få ha världens överlägset bästa målvakt mellan stolparna många år framöver.

OBS! Endast 11 dagar kvar till mötet mellan Manchester United och Liverpool på Theatre of Dreams.


image101


BRING ON THE HEAT SCOUSERS

Kommentarer
Postat av: Timo

''Personligen har jag inget favoritlag jag vill möta men ett packat Chelsea på Stamford Bridge vore bra att undvika''

Jag skulle gärna se att Liverpool möter ett packat Chelsea på Stamford Bridge. Tror att Torres & Gerrard skulle stortrivas ifall Terry & co skulle spela i fyllan :D

2008-03-13 @ 21:28:49
URL: http://timootorres.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0