Silly Season, Wayne Rooney(?) & en spännande sista omgång

image159

C'MON YOU REDS!



Det är skönt med fint väder. Men det är ännu skönare att vinna Timo i tennis. 6-3, 6-4 blev siffrorna i ett stekhett möte. Han ville ju såklart ha revansch. Nu skall jag komma på en taktik för att hindra honom att komma upp på nät så ofta. Skall se vad jag hittar på.. Bör också nämnas att nästa match spelas på Clay(?) för den första matchen spelades på Hardcourt. Annars har veckan gått ganska lugnt, man har som sagt njutit av det ljuva vår(sommar)vädret och inte stressat. Man har varit på gym, länk och träning som vanligt. Under veckoslutet är man också ledig så får se på vad man hittar på. Blir nog säkert fest på lördag och sedan uppladdning inför det avgörande mötet på söndagen. Den skall ses med en annan Unitedsupporter. Tack för det.


Tyvärr fick vi se Djurgården förlora derbyt mot Bajen. Ett ganska så aktivt och rörligt Hammarby var bättre matchen igenom och Djurgården fick inte ihop många bra lägen. Sämst i DIF var ändå helt klart, Enrico Cardozo Nasare, totalt jävla usel. Man blir besviken. Att också ha höga förhoppningar på Marinkovic, är väl ingen bra idé heller? Killen har ett mycket bra skott och är bra offensivt, så beskrivs denna Serb av Bosse Andersson. Bra skott? I don't think so.. Enda som jag var nöjd med i derbyt var Jan Tauer. Tysken kämpade och slät på sin vänsterkant men var dock rejält borta vid första målet. Sedan gör ännu Charlie Davies 2-0 i slutet av matchen och Bajen vinner, den här gången. Hoppas på en bättre prestation av samtliga(!) Djurgårdenspelare i nästa match mot Kalmar! Full Fart Framåt, Håll Tätt Bakåt!


Efter stockholmsderbyt var det dags för det andra och där med sista El Clasico för i år. Real Madrid vs FC Barcelona på ett smockfullt Santiago Bernabeu. Man skulle ha trott att Barcaspelarna skulle vilja ha "revansch" för den förlorade La Liga titeln. Istället visar verkligen Los Blancos varför man är värdiga mästare i år. Man spelar fullständigt ut Barca och vinner med 4-1. Snacka om utklassning.. Valdes i målet börjar nästan gråta i slutet av matchen. Men jag förstår honom. Det kan ej vara roligt. Messi är den enda ljuspunkten i Barcas spel, när han väl vill, så kommer han förbi sin kar, så enkelt är det. Dessutom bjuder han på ett solonummer i slutet av matchen men skottet räddas av Iker Casillas. Ett dystert slut på Barcas säsong, som nog är rena katastrofen. 3:e(?) plats i ligan och ingen final i Champions League. Dessutom vann Valencia Copa Del Rey(?).


På Söndag spelas den sista omgången i Premier League. Då avgörs allt. Wigan-Manchester United & Chelsea-Bolton. Pressen har fokuserat sig på Wigan de senaste dagarna. Chelsea har försökt få Wiganspelarna tända till mötet mot United. Men frågan är, vilken spelare blir inte tänd när man spelar mot Manchester United? Hoppas dock att United klarar av matchen och vinner den och där med också Premier League 2007/08. Det vore underbart.

     Andra nyheter om matchen är att Wayne Rooney troligtvis är på bänken. Han har varit skadad två veckor men är enligt Sir Alex 100% säker till Champions League finalen. Men hinner han bli spelklar till söndagen? Nemanja Vidic är däremot mycket troligt med mot Wigan. Enligt "Boss" är han rent medicinskt sätt frisk och skall träna med laget idag och imorgon, så alltså träningssessionerna avgör om han spelar eller inte.


Snart är det också dags för Silly Season. Och som så ofta förr, så kommer det att bli mycket intressant & spännande! Berbatov & Bosingwa till United?, Eto'o till Spurs, Chelsea har enligt The Sun (haha) bjudit på både Lionel Messi och Sergio Ramos, Vart går Ronaldinho, Stannar Shevchenko i Chelsea, Hur blir det med Valencia duon Silva & Villa och vem får Wigans Valencia? Oerhört intressanta rykten och time will tell vart eller vilken klubb de går till. Snart drar Silly Season igång officiellt! Den som är intresserad av Manchester Uniteds möjliga köp och spelarrykten gå in på Svenskafans och sedan till Man Utd. Kommer att hålla alla uppdaterade om läget. Kan också bli något "överraskande" rykte, som kanske Timo Brotkin till United. Nej, kanske inte heller.

The Mirror also reckon Wigan are worried that United will double their allocated 5,000 support inside the ground on Sunday. Chairman Dave Whelan also believes there could be an extra 20,000 Reds outside the JJB. He said: "There's already talk about £450 a ticket. There are a lot of people in Wigan who support United - I think we will be swamped."



UNITED WE STAND


Kommentarer
Postat av: Anonym

"Enligt "Boss" är han rent medicinskt sätt frisk och skall träna med laget idag och imorgon, så alltså träningssessionerna avgör om han spelar eller inte." dock har han inte genomgått ekåsens mentala tester ännu..;)
the sun skriver för övrigt bara bullshit till 99%..

2008-05-09 @ 14:16:44
Postat av: Nico

haha, Vida är kung :) jo the sun ska man verkligen int lita på :p

2008-05-09 @ 21:22:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0