Summer Soul

image162


Det har varit sköna tider på sistone. Mycket fint väder har det varit vilket leder till att man har mer energi, man är aktivare och på bra humör nästan hela tiden. Hoppas dock att det blir ännu lite varmare. Då är det perfekt.

Veckoslutet spenderades ganska enkelt, kollade på American History X, en otroligt bra film om den s.k. rasistiska världen och hatet mot "svarta". Huvudrollen spelas av Edvard Norton tror jag, oscarnominerad osv. I början av filmen är denna "Derek" en kille som är nazist/rasist och hatar alla latinon/svarta, alla som inte är av den "rena rasen". Det slutar med att han dödar två "svarta" och hamnar i fängelse. Efter att han har suttit sitt straff förenas han med sin familj. Hans bror Danny har utvecklats i hans frånvaro till en helt annan person han var innan, en person som Derek var förut. Derek har igen förändrats till en människa som inser och förstår att allt de gjort innan är helt fel och försöker få Danny övertygad om det. Men det är inte så lätt. Men en mycket intressant film som sagt. Annars har det varit ganska lugnt, inget festas på veckoslutet heller. Men kanske nästa..

Igår spelades också en match som kunde ha avgjort Premier League för i år. Newcastle-Chelsea. Tyvärr lyckades inte "Toons" göra mål fast man radade upp fina målchanser i första halvlek. Owen (som är troligen en av världens mest överskattade anfallare nuförtiden, han lever endast på sina meriter!) hade ett gyllene läge att göra 1-0 men skottet från 6-7 meter gick högt över. Sedan hade först Viduka chansen att skjuta men skottet tog på Cech, bollen går till en fristående Owen som från ca. 10 meter har chans att skjuta bollen i tom bur men skjuter den istället på en John Terry som står på mållinjen. Suck säger man.. Sen gör ju förstås Ballack 1-0 i andra halvlek och Malouda fyller på med 2-0 i slutet. Titelracet går alltså vidare och nu återstår som sagt endast en sista match för bägge lagen. Wigan-Manchester United & Chelsea-Bolton. Tror stenhårt på United. Dessutom får vi Rooney & Vidic tillbaka. Championes förhoppningsvis efter helgen. Sen väntar Moskva. Det kommer att bli en fantastisk match.

Idag var vi också och spelade tennis med Tobias. En relativt enkel seger över en aningen ringrostig(?) Tobbe som hade svårt att hitta rytmen i spelet. Men han skall nog säkert ha en revansh. Bring it on :)

Sommaren 2008: Jobb, Fest, Sol, Rockoff, Regattan, Stockholm, Spanien(?), EM i fotboll och en jävla massa äventyr!


UNITED WE STAND

Kommentarer
Postat av: Timo

Du kan ju ringa ti mig sen om du vill förlora en tennismatch =)

2008-05-06 @ 20:38:22
Postat av: tobbe

du märkte i 10orna på slutet att rytmen började infinna sig ;) så var bered! du åker på stryk nästa gång ;) o timo, ska bli en ära att vinna dig under sommaren! :)

2008-05-07 @ 18:13:13
URL: http://tobiasbjo.blogg.se
Postat av: Anonym

ska du till rockoff? :p

2008-05-08 @ 13:59:23
URL: http://ecv.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0